OM OSS

CATERING TIL SELSKAP & ARRANGEMENT I TRONDHEIM

Havfruens Event Catering leverer mat & drikke til selskap og arrangementer i alle formater og størrelser.

Vi kan også bistå med lokaler, servitører & kokker.

Vi har et svært erfarent kjøkken, som i tillegg til erfaring fra topprestauranter har spesialkompetanse på sjømat. Vi leverer catering av nydelig mat til en god pris, både kjøtt, sjømat & vegetaralternativer. Se meny for detaljer eller be oss skreddersy meny etter ditt ønske.

Ingen forespørsel er for liten eller for stor! Vi har erfaring med alt fra catering av bedriftslunsjer og grilling på sonecuper, til bryllup og VIP telt på World Cup i Granåsen.

CATERING

CATERING I TRONDHEIM & OMEGN – NYDELIG MAT!

Vi leverer catering til selskap & arrangement i alle størrelser fra 8 personer. Catering av lunsj er tilgjengelig fra 4 personer. Vi benytter institusjonskjøkkenet på Zion velferdssenter og der har vi kapasitet til å levere opptil 1000 enheter. Våre profesjonelle kokker fokuserer på kortreist, sunn og god mat, både sjømat, kjøtt og vegetaralternativer.

Vi leverer det meste av mat, fra snitter og smørbrød, til tapas og koldtbord. Se vår meny for detaljer eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud tilpasset ditt selskap & arrangement. Selskapsmenyer, sjømatbuffet & andre middager kan også leveres dersom dere ønsker det.

Bestiller du mat hos oss kan du være trygg på et vellykket selskap der gjestene dine blir mette og fornøyde. Kvalitet og nydelige retter, til en god pris, er det vi leverer.

  • Opptil 1000 enheter
  • Kortreist mat
  • Eksperter på sjømat

IDRETT

SPIS IDRETTEN STERKERE MED HAVFRUENS EVENT CATERING

Havfruens Event Catering samarbeider med flere idrettslag og klubber i Trondheim. Vårt mål er å gjøre idrettslag og klubber sterkere, både fysisk og økonomisk. Sammen danner vi et bedre grunnlag for at idretten i Trondheim vokser og barn & unge får sunne alternativer.

Vi ønsker flere samarbeidspartnere & sponsoravtaler, så om du ønsker å høre mer om denne muligheten ta kontakt med oss i dag.

OI TRØNDERSK MAT OG DRIKKE

STOLT MEDLEM

Havfruens Event Catering er stolt medlem av Oi Trøndersk Mat og Drikke. Selskapet jobber med å videreutvikle Trøndelag som landets mest spennende matregion slik at det gir mersmak og merverdi lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Oi! skal bidra til økt verdiskaping innenfor matsektoren med utgangspunkt i råvarer og kultur fra den trønderske regionen.

logoretina1