OM OSS

TOTALLEVERANDØR TIL ETHVERT SELSKAP & ARRANGEMENT

Havfruens Event Catering skreddersyr selskap og arrangementer i alle formater og størrelser. Vi er totalleverandør og kan bistå med både mat, drikke, underholdning, telt, lokaler, servitører, kokker, interiør og scene med lyd og lys – alt på én faktura.

Ingen forespørsel er for liten eller for stor! Vi har erfaring med alt fra catering av bedriftslunsjer og grilling på sonecuper, til bryllup og VIP telt på World Cup i Granåsen.

Vi har et svært erfarent kjøkken, som i tillegg til erfaring fra topprestauranter har spesialkompetanse på sjømat. Vi leverer catering av nydelig mat til en god pris, både kjøtt, sjømat & vegetaralternativer. Se meny for detaljer eller be oss skreddersy meny etter ditt ønske.

Vi samarbeider med mange flotte selskapslokaler sentralt i Trondheim og vi har et stort utvalg telt som tilpasses alt fra bryllup til store festivaler.

CATERING

CATERING I TRONDHEIM & OMEGN – NYDELIG MAT!

Vi leverer catering til selskap & arrangement i alle størrelser fra 8 personer. Catering av lunsj er tilgjengelig fra 4 personer. Vi benytter institusjonskjøkkenet på Zion velferdssenter og der har vi kapasitet til å levere opptil 1000 enheter. Våre profesjonelle kokker fokuserer på kortreist, sunn og god mat, både sjømat, kjøtt og vegetaralternativer.

Vi leverer det meste av mat, fra snitter, koldtbord og tapas til gryter, sjømatbuffet og selskapsmenyer. Se vår meny for detaljer eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud tilpasset ditt selskap & arrangement. Bestiller du mat hos oss kan du være trygg på et vellykket selskap der gjestene dine blir mette og fornøyde. Kvalitet og nydelige retter, til en god pris, er det vi leverer.

  • Opptil 1000 enheter
  • Kortreist mat
  • Eksperter på sjømat

ARRANGEMENTER & SELSKAP

SELSKAPSLOKALER & TELT I TRONDHEIM

Vi hjelper til med arrangement og selskap i alle størrelser og former. Du kan velge oss som totalleverandør eller kun leveranse av catering, selskapslokale eller telt om ønskelig.

Vi samarbeider med flere flotte selskapslokaler i Trondheim. Se «Lokaler» for nærmere informasjon. Telt kan leveres i alle størrelser, fra intime selskap til arrangement på flere tusen deltagere.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller en omvisning på ønsket lokale; granheimeventcatering@havfruen.no / 950 40 004

Vi gleder oss til å høre din utfordring!

IDRETT

SPIS IDRETTEN STERKERE MED HAVFRUENS EVENT CATERING

Havfruens Event Catering samarbeider med flere idrettslag og klubber i Trondheim. Vårt mål er å gjøre idrettslag og klubber sterkere, både fysisk og økonomisk. Sammen danner vi et bedre grunnlag for at idretten i Trondheim vokser og barn & unge får sunne alternativer.

Vi ønsker flere samarbeidspartnere & sponsoravtaler, så om du ønsker å høre mer om denne muligheten ta kontakt med Rune på granheimeventcatering@havfruen.no / 950 40 004.

OI TRØNDERSK MAT OG DRIKKE

STOLT MEDLEM

Havfruens Event Catering er stolt medlem av Oi Trøndersk Mat og Drikke. Selskapet jobber med å videreutvikle Trøndelag som landets mest spennende matregion slik at det gir mersmak og merverdi lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Oi! skal bidra til økt verdiskaping innenfor matsektoren med utgangspunkt i råvarer og kultur fra den trønderske regionen.

logoretina1