OM OSS

CATERING TIL SELSKAP & ARRANGEMENT I TRONDHEIM

Havfruens Event Catering leverer mat & drikke til selskap og arrangementer i alle formater og størrelser fra 50 til 1000 personer.

Vi kan også bistå med servitører & kokker.

Vi har et svært erfarent kjøkken, som i tillegg til erfaring fra topprestauranter har spesialkompetanse på sjømat. Vi leverer catering av nydelig mat til en god pris, både kjøtt, sjømat & vegetaralternativer. Ta kontakt for en meny skreddersydd dine ønsker og behov.

Vi har erfaring med alt fra catering av bedriftslunsjer og grilling på sonecuper, til bryllup, VIP telt på World Cup i Granåsen og restaurant & bar på Fiskerimessen ved Trondheim Spektrum.

CATERING

CATERING I TRONDHEIM & OMEGN – NYDELIG MAT!

Vi leverer catering til større selskap & arrangement i alle formater fra 50 personer.

Vi har kapasitet til å levere opptil 1000 enheter. Våre profesjonelle kokker fokuserer på kortreist, sunn og god mat, både sjømat, kjøtt og vegetaralternativer.

Bestiller du mat hos oss kan du være trygg på et vellykket selskap der gjestene dine blir mette og fornøyde. Kvalitet og nydelige retter, til en god pris, er det vi leverer.

  • Opptil 1000 enheter
  • Kortreist mat
  • Eksperter på sjømat

IDRETT

SPIS IDRETTEN STERKERE MED HAVFRUENS EVENT CATERING

Havfruens Event Catering samarbeider med flere idrettslag og klubber i Trondheim. Vårt mål er å gjøre idrettslag og klubber sterkere, både fysisk og økonomisk. Sammen danner vi et bedre grunnlag for at idretten i Trondheim vokser og barn & unge får sunne alternativer.

Vi ønsker flere samarbeidspartnere & sponsoravtaler, så om du ønsker å høre mer om denne muligheten ta kontakt med oss i dag.

OI TRØNDERSK MAT OG DRIKKE

STOLT MEDLEM

Havfruens Event Catering er stolt medlem av Oi Trøndersk Mat og Drikke. Selskapet jobber med å videreutvikle Trøndelag som landets mest spennende matregion slik at det gir mersmak og merverdi lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Oi! skal bidra til økt verdiskaping innenfor matsektoren med utgangspunkt i råvarer og kultur fra den trønderske regionen.

logoretina1